VBC Geulpas bepalingen

Bepalingen met betrekking tot het gebruik van de VBC vispas

1. De VBC vispas moet aan de Geul steeds duidelijk zichtbaar worden gedragen, bijvoorbeeld aan uw jas, vliegvisvest, hoofddeksel of dergelijke.
2. Houdt u er rekening mee, dat onvoldoende zichtbaarheid een valse melding bij de autoriteiten kan veroorzaken.
3. U kunt de pas bevestigen naar eigen voorkeur. Voorbeelden: koordelastiek, draad of een badgehouder.
4. Op de achterzijde van de pas is links de plaats aangeduid (blauwe cirkel met kruis) waar u een gaatje in de pas kunt boren of perforeren, indien u geen badgehouder heeft of aanschaft.
5. Zorg er voor dat u de pas niet verliest: hij wordt slechts één keer verstrekt.
6. De VBC vispas blijft ten alle tijden eigendom van de vereniging/VBC.
7. Bij beëindiging van het lidmaatschap dient u de pas persoonlijk in te leveren bij het secretariaat van uw vereniging.
8. Dagvergunninghouders dienen na de beëindiging van de visserij de pas nog diezelfde dag in te leveren op het (dag)vergunning afhaal adres.
9. De pas wordt uitsluitend verstrekt aan leden van bij de “VBC Geul & Zijbeken” aangesloten hengelsportverenigingen en dagvergunninghouders.
10. Het gebruik van de pas door derden, met uitzondering van dagvergunninghouders, is absoluut verboden.

Meer informatie omtrent de VBC Geul & zijbeken vind u hier: VBC Homepage.