Vangsregistratie Geul

Aan onze vissers wordt gevraag om na het vissen op de rivier de Geul een vangstregistratie in te vullen. Dit is ongeacht óf en wát er gevangen is.

Deze registratie heeft tot doel een beter inzicht te verkrijgen van de vispopulatie op gebied van soortenverdeling, aantallen en voorkomen. De registratie is opgezet en wordt beheerd door de Stichting Visstand Beheer Commissie Geul & Zijbeken ofwel VBC.

Vangstregistratie download handleiding PDF: HANDLEIDING

De VBC Geul & Zijbeken is ontstaan uit de samenwerking tussen de 12 hengelsportverenigingen in het stroomgebied van de Geul.